BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr din Maramureș implicat într-un accident grav la Câțcău

Un tânăr din județul Maramureș a fost implicat în această seară într-un grav accident de circulație produs la intrare în localitatea Câțcău din județul Cluj pe drumul național 1 C.

Conform primelor informații se pare că acesta ar fi acroșat remorca (nesemnalizată conform unor martori) a unui tractor și s-a răsturnat pe plafon pe partea carosabilă. În urma impactului șoferul a fost grav rănit. El a fost preluat de echipajele ambulanței și a fost transportat la UPU Dej.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Ce spune ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Câțcău. În accident au fost implicate un autoturism și un tractor cu remorcă. Atunci când salvatorii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit autoturismul răsturnat. Din fericire nu au fost persoane încarcerate. Un bărbat de 26 de ani a fost transportat la spital de către echipajele SMURD. Acesta era semiconștient, însă nu suferise leziuni care să îi pună viața în pericol. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD

Ce spune IPJ Cluj

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în apropierea localității Câțcău, la km 73+900m.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un ansamblu de vehicule, format dintr-un utilaj agricol (tractor) și remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Câțcău și un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Maramureș.

După impact, autoturismul s-a răsturnat, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri de specialitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constat că remorca nu figura ca fiind înmatriculată sau înregistrată și nu era semnalizată corespunzător.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN1C – Impact frontal între două mașini la Stejarul. Un clujean a murit (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DIN NOU: Tineri din Baia Mare ”în lumea lor” sub efectul drogurilor ”Zombie” (foto/video)

Vasile Dale

VIDEO. Autospecială a Poliției de Frontieră Maramureș în flăcări. Agenții, spectatori! Noroc cu localnicii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.