BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – AVEM IMAGINILE în care directorul general URBIS Baia Mare, beat la volan a încercat să cumpere cu 1.000 de lei șoferul mașinii pe care a accidentat-o!!! Să nu se anunțe poliția

Duminică vă prezentam în exclusivitate știrea conform căreia directorul general al SC Urbis SA Baia Mare, Tudor Rusu (52 ani) a provocat un accident rutier în timp ce conducea autoturismul de serviciu pe strada Progresului din Baia Mare. Era băut la volan. 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat testarea cu etilotestul a polițiștilor băimăreni.

Astăzi vă prezentăm imaginile video înregistrate imediat după producerea accidentului rutier. Imaginile arată clar faptul cum directorul general, repetăm băut la volan fiind, a încercat să ”cumpere tăcerea” șoferului autoturismului pe care l-a accidentat din spate, cu 1.000 de lei!!! Totul pentru ca acesta să nu anunțe poliția despre accident!

Transcript înregistrare video



Șofer nevinovat (ȘN): No, nu încerca să fugi!

Tudor Rusu (TR): Nu.

ȘN: Nu încerca să fugi că nu te lăs. Nu, nu, că nu îl las să meargă. Nu, nu. Ești în stare de ebrietate, vrei să și fugi?

T.R: Hei, hei, șefu. Hai acuma după o mie de lei

Ș.N.: Nu, nu îmi trebuie bani.

T.R.: Șefu, nu bun. Bine. Am înțeles. Hai după o mie de lei măi.

Ș.N. Nu merge cu bani, mă!”

Directorul general al Urbis SA a rămas fără permis de conducere. Totodată, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UNUL: Băimărean arestat preventiv pentru trafic de droguri

Vasile Dale

PĂRINŢI, SUPRAVEGHEAŢI-VĂ COPIII!: Doi copii care mergeau cu bicicletele, răniţi în urma unor accidente rutiere la Ulmeni şi Strâmtura

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Butănenii din Borșa au construit ilegal sub un cimitir. Acum încep să se vadă sicriele

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult