BREAKING NEWSEveniment

Activitate preventivă desfășurată de Serviciul Rutier Maramureș și Agenția Națională Antidrog

Ieri, 05 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au desfășurat o activitate de prevenire in rândul conducătorilor auto care au susținut testul de cunoaștere a regulilor de circulație în vederea reducerii perioadei de suspendare.

La activitate au participat 60 de persoane, cărora, polițiștii rutieri le-au prezentat riscul de a produce un accident rutier de către cei care au consumat substanțe psihoactive este foarte mare. Pentru conștientizarea acestui aspect au fost folosiți ochelarii care simulează efectele consumului de droguri.

Totodată, persoanele prezente au fost informate despre pedeapsa pe care o riscă dacă sunt identificați la volanul unui autovehicul sub influența substanțelor interzise, respectiv că această faptă constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau amenda penală și anularea permisului de conducere.

Reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș le-au prezentat efectele negative ale consumului de substanțe interzise, cel mai afectat organ fiind creierul.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Detaliile terifiante ale crimei de la Vișeu de Sus

Redactie

URMARE CIRC IN INTERSECTIE: POLITISTII AU LUAT PRIMELE MASURI DE SANCTIONARE. VEZI CARE SUNT ACESTEA (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat ucrainean cu mâinile şi picioarele degerate a fost salvat cu elicopterul din vf. Pop Ivan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult