BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Bătaia de joc numită CFR CĂLĂTORI: Zilnic trenuri întârziate. Astăzi în Gara CFR Satulung

Cititorii noștri ne trimit aproape zilnic fotografii de prin gările județului. Acolo ei sunt ținuți cu zecile de minute, fără prea multe explicații. Astăzi, cititorii noștri ne-au scris din gara CFR Satulung. Cei mai afectați sunt navetiștii, care după 8-10 ore de muncă sunt nevoiți să stea prin trenuri și ajung acasă noaptea.

”Trenuri blocate în Satulung. Zilnic trenurile au întârzieri. Nu se mai poate. E anormal ca pe ruta Baia Mare – Jibou să nu fie tren care să circule fără întârziere! Fără staționări suplimentare prin gări. Și să vrei să faci naveta la muncă cu trenul este imposibil. E bătaie de joc la adresa noastră” este mesajul primit de la cititorii noștri. Mesajul a fost însoțit și de fotografii elocvente. Conform cititorilor motivul a fost unul uzual: un tren stricat, altul întârziat!

De altfe pe site-ul oficial al CFR trenul Baia Mare – Jibou a ajuns la destinație cu o întârziere de 111 minute. Așadar, în loc de 71 minute cât ar fi normal să aibă o călătorie pe acest traseu, astăzi navetiștii au făcut 182 minute!!!



Așteptăm cu interes comunicatul penibil al celor de la comunicare CFR Călători. Suntem obișnuiți cu aberațiile lor penibile rău, din ultimul comunicat primit. Oare ne vor spune și despre starea jalnică a infrastructurii feroviare de pe ruta Baia Mare – Jibou? Despre starea jalnică a locomotivelor care i-au foc fără încetare (aici cei de la CFR ne-au spus într-un comunicat că locomotiva nu a luat foc, ci doar un cablu!!! sîc)? Despre lipsa totală a investițiilor pe această rută? Despre vitezele amețitoare cu care circula garniturile pe o singură linie ne-electrificată? Despre gările infecte de pe traseu și nu numai? Despre cum trimit locomotive gata să își dea ”duhul” pe traseu cu bună știință pentru că așa sunt ordinele? Și întrebările pot continua. Așadar, așteptăm comunicatul cu mare-mare interes.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ÎN PERIOADA 10-15 APRILIE – Poliţiştii rutieri au depistat 23 de persoane care au urcat la volanul autoturismelor după ce au consumat alcool.

Vasile Dale

VIDEO / INTERVENŢIE LA PETROVA: Femeie în vârstă, accidentată la Petrova. Intervin salvamontiştii – actualizare

Redactie

FOTBAL: Antrenorul de la SCM Zalău, fost jucător la FC Maramureș Baia Mare, a ajuns la spital după un accident rutier

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult