BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tânăr din Vişeu de Sus, urmărit de poliţie. S-a rostogolit pe şosea

În noaptea de luni spre marţi. 4/5 iulie, polițiștii din Vișeu de Sus au observat un autoturism, care circula din direcția Vișeu de Sus spre Moisei, iar în urma efectuării de către polițiști a semnalului regulamentar de oprire folosind mijloacele acustice și luminoase din dotarea autospecialei, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea.
Ulterior, acesta a fost identificat pe strada Dragoș Vodă din oraș, unde, pe fondul vitezei, ar fi derapat și lovit doi parapeți poziționați pe marginea drumului public, rostogolindu-se pe partea carosabilă.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Vișeu de Sus. Acesta a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ / VIȘEU DE SUS: Biciclist accidentat grav de o mașină de teren (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV AVEM IMAGINILE VIDEO: SCANDAL MONSTRU LA VIȘEU – Un bărbat și-a aruncat de la ultimul etaj lucrurile în stradă. Apoi a urcat la volan și a lovit 4 mașini în trafic – ACTUALIZARE

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: Depistaţi de poliţişti cu alcoolemie la volan, respectiv conducând un autovehicul neînmatriculat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.