BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Am inaugurat-o noi azi dacă tot NU vine CIUCĂ mâine – Centura orașului Satu Mare va fi inaugurată vineri. Băimărenii mai au de așteptat mult și bine

Premierul Nicolae Ciucă NU va mai veni la Satu Mare pentru inaugurarea șoselei de centură, conform informațiilor PresaSM. Și asta pentru că are loc depunerea jurământului de către noul ministru al Agriculturii, Petre Daea.

În locul său vine ministrul de Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dâncu, și viceprim-ministrul Kelemen Hunor, care vor vizita și alte obiective investiționale și vor participa și la alte întâlniri de lucru.

Potrivit datelor PresaSM, recepția lucrărilor s-a finalizat astăzi, fiind încheiată de către reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere!

Prima porțiune a șoselei de centură a fost inaugurată la finalul lunii octombrie anul trecut, în prezenta directorului CNAIR. Oficialul spunea atunci că întreaga variantă de ocolire a municipiului Satu Mare va fi inaugurată până la finalul anului, ulterior data deschiderii fiind amânată pentru primăvara lui 2022.

Săptămâna trecută, liderii PNL anunțau că se așteaptă la inaugurare în primele săptămânii ale lui iulie.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de peste 19 km fiind prevăzută cu două noduri rutiere precum și cinci poduri și pasaje. Ordinul de începere pentru lucrările a fost emis în luna mai 2017.

Varianta de Ocolire Satu Mare” este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene prin POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. (Sursa. PresaSM.ro)

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER ÎN CURTEA ȘCOLII: O elevă și-a parcat mașina lovind un elev de la Liceul Nemeth Laszlo din Baia Mare (exclusiv)

Vasile Dale

EXCLUSIV – CITITORI De la miezul nopții făceau drifturi în zona Big din Sighet. Șoferul mort era fotbalist la Tisa Sarasău (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: REȚINUT – Șoferul care s-a ”lăudat” pe Instagram după un accident avea 2,83 g/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.