BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Taximetrist furios pe șoferul unei firme de ridesharing în Baia Mare. Claxoane, strigăte și gesturi amenințătoare

Râca dintre taximetriști și șoferii firmelor de ridesharing din Baia Mare este la cote ridicate. De fiecare dată când se ”întâlnesc” în trafic trebuie să se folosească claxoane, să se dea flash-uri.

Un cititor al site-ul nostru ne-a trimis imagini video înregistrate de camerele de bord ale mașinii de sharing pe care o conduce.

”S-a enervat că am oprit în refugiul respectiv pentru a-mi lăsa clienții. A durat 30 de secunde până aceștia au achitat cursa. A claxonat, a coborât din mașină nervos, a gesticulat, a urcat la volan și i-ar a claxonat.

De unde atâta furie în trafic? El nu face oare același lucru când își lasă clienții? Oare nu s-a mai întâmplat ca după el să stea un alt șofer?” ne-a scris cititorul nostru.

Imaginile video de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu. Dacă reprezentanții companiei pe care o reprezintă simt nevoia la un drept la replică îl așteptăm pe adresa de email: [email protected].

ACTUALIZARE – Reacția taximetriștor

Salut, Îți scriu pentru acel taximetrist nervos. 

In primul si in primul rand acolo nu este refugiu, aia este bandă. Da, are niste stalpisori, dar totusi e banda de urcare pe rampa si coborare in parcarea subterana.

In al doilea rand, nu, un taximetrist care cat de cat isi stie drepturile si obligatiile nu opreste acolo, de aceea te rog sa nu generalizezi. 

In al treilea rand, taximetristul claxoneaza, dar cel de la volanul masinii de ride sharing incepe sa comenteze(in loc de „scuze, plec intr-o secunda”.

Nu pot intelege de ce taximetriștii sunt mereu așa vizați.  Dacă baiatul era cunun Peugeot oarecare fără colanți de taxi, îl mai posta cineva? Îți spun eu..nu. Pentru că era un oarecare, așa e un taximetrist. 

Nu am dreptul si nici puterea sa Îți cer sa dai jos postarea, dar sa știi ca puteam fi si eu cea care il claxonează pe cel care ma tine in loc.

Cu respect,  O taximetrista îngrijorată de cum o priveste lumea.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Doi borșeni arestați în dosarul dispariției unui ambulanțier din Borșa. Nu s-a găsit cadavrul. Vezi detalii șocante!

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Băut la volan, a distrus cu maşina gardul Primăriei oraşului Târgu Lăpuş

Redactie

CRIMA CARE A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ: Criminalul elevei de la colegiul Eminescu din Baia Mare și-a aflat sentința: va sta în închisoare toată viața

Redactie

5 mesaje

TAXI iulie 8, 2022 at 12:04 am

Cititorul vostru ar trebuii să nu mai treacă noaptea pe la 3 pe culoarea roșie pentru a rupe ăia 7 lei și data viitoare când are afirmații proaste, să se mai gândească. Nu stă nici un taxi acolo fără a avea intenția de a îmbarca/debarca clientul; iar pentru afirmația ”nu vreau să mă duc” ar trebui să vă facem mare reclamă până dispăreți cu tot cu figurile voastre!

Raspunde
ion iulie 8, 2022 at 9:08 am

2 taximetristi se cearta…. si mai terminati odara cu mizeria asta de „ride sharing” ca tot taximetrie este.

Raspunde
Anton iulie 8, 2022 at 12:19 pm

În ziua de azi taximetriști încep să-și piardă clienți. Cel puțin tineri prefera ride-sharing, sunt mult mai politicoși, curat, preț corect….fără prostii ……, vezi traseul care și prețul dinainte. Astfel taximetriști sunt invidioși și chiar îi înțeleg pe bună dreptate. În Cluj-Napoca se întâmplă la fel.

Raspunde
Dan iulie 9, 2022 at 9:03 am

Din cate am vazut in filmare, e mai agresiv verbal soferul de „ride sharing” (tot un fel de taxi e si acela) decat taximetristul. Iar chestia aceea cu „nu vreau sa merg” …….o fac nu numai bolt-arii sau taximetristii, o fac toti soferii care se cred regii soselelor. Nu ii era greu bolt-arului sa zica „Doua secunde te rog sa imi las clientul” dar politetea pe care o lauda Anton in comentariul anterior nu exista. PS. Pentru Anton, am cam umblat cu taxiurile prin oras, dar inca nu am intalnit taxist nepoliticos, sau murdar cum insinuezi dumneata( probabil ca sunt si cazuri de care zici, dar eu unul nu m-am intalnit cu un asemenea specimen).

Raspunde
Marcel iulie 11, 2022 at 4:54 pm

Toti „Basinosi” de pensionari arata degetul din mijloc si drumul e doar al lor. Isi merita sa fie biciclisti …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.