BREAKING NEWSImportant

IPJ Maramureș – ACTIVITĂȚI PREVENTIVE PENTRU O VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ

Și în această săptămână polițiștii Biroului Siguranța Școlară au desfășurat activități preventive destinate tinerilor și adolescenților.

O astfel de activitate a avut loc la Centrul Comunitar Romanii aparținând Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, care a avut ca obiective: prevenirea unor incidente negative pe timpul vacanței de vară, prevenirea bullying-ului și modalitățile prin care elevii pot rămâne în siguranță în mediul online, fiind totodată reamintite recomandările care trebuie respectate pentru a nu deveni victimele unor accidente rutiere. Pe această cale, tinerilor li s-au prezentat riscurile consumului de substanțe interzise, de către un reprezentant din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș, fiindu-le oferite sfaturi cu privire la alegerea unor alternative de viață sănătoasă.

O altă activitate a avut loc la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare, cu o grupă de elevi aflați în tabăra de vară, conform calendarului de activități stabilit anterior. Elevii s-au arătat entuziaști la recomandările polițiștilor referitoare la importanța adoptării și respectării regulilor de siguranță, gestionarea conflictelor și formarea unor abilități specifice de management al agresivității. La cea din urmă locație au fost prezenți și lucrători de poliție din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, care au avut rolul de a informa elevii cu privire la cadrul legislativ în vigoare privind protecția animalelor.

Polițiștii vor desfășura astfel de activități pe întreaga perioadă a vacanței de vară.

Te-ar putea interesa si

FOTO – NE MINT ÎN FAȚĂ: O săptămâna le-a trebuit pentru a umple o groapă cu pietriș. ”Tilicarul” numit prefect ne spune că NU SUNT RESTRICȚII! O minciună gogonată

Vasile Dale

DIN 26 FEBRUARIE, ORA 18.00: Instituire carantină zonală pentru Șișești și Tăuții Măgherăuș

Redactie

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui. Familia a fost de acord cu donarea de organe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.