BREAKING NEWSEveniment

FOTO: Valea Neagră, poluată cu deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic şi… animale moarte

Nepăsarea față de mediu atât din partea autorităților, cât și din partea populației ne-a determinat să ne extindem activitatea.
„Cu ajutorul vostru, pe lângă acțiunile de împădurire, avem și o echipă de teren care cercetează toate zonele poluate din județul Maramureș, iar mai apoi sesizăm autoritățile.
O ultimă acțiune a fost pe Valea Neagră (Firiza), o apă care se varsă în barajul Firiza, lac de acumulare pentru Baia Mare și împrejurimi! Acest râu e plin de haine, deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic sau chiar animale moarte.
Este inexplicabil cum populația alege să își facă rău cu mâna ei. Avem nevoie de un efort comun, atât din partea populației unde dorim să facem un apel la simțul civic, cât și din partea autorităților care trebuie să fie mai prezente pe teren și să aibă mai multe campanii de conștientizare.
Noi abia am început această munca, dar vom sesiza garda de mediu de fiecare dată pentru a lua măsurile necesare stopării acestui fenomen de poluare masiv! Astăzi in Maramures, mâine in toată țara!”, spun reprezentanţii organizaţiei Mărturie pentru viaţă.
Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: GĂSIT ÎN MUNTE DE UN JANDARM MONTAN – Minorul ar fi fugit de la familie la care era în plasament și ar fi vrut să ajungă la casa natală

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Impact între două maşini pe strada 8 Martie. O victimă (FOTO)

Redactie

Tribunalul Maramureș a desființat decizia de punere în libertate a Judecătoriei Baia Mare: Șoferul care a ucis cu un BMW o tânără și l-a schilodit pe iubitul acesteia într-o stație de autobuz rămâne în arest preventiv

Vasile Dale

1 mesaj

Alex iulie 13, 2022 at 7:53 am

Minunat. Astia suntem romanii. Ne dam cu pumnul in gura si plangem ca ne doare. Spurcam si distrugem padurile si apele si ne plangem ca e seceta si incendii si alunecari de teren. cred ca nu exista curs de apa in judet fara gunoaie.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult