BREAKING NEWSEveniment

FOTO: Valea Neagră, poluată cu deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic şi… animale moarte

Nepăsarea față de mediu atât din partea autorităților, cât și din partea populației ne-a determinat să ne extindem activitatea.
„Cu ajutorul vostru, pe lângă acțiunile de împădurire, avem și o echipă de teren care cercetează toate zonele poluate din județul Maramureș, iar mai apoi sesizăm autoritățile.
O ultimă acțiune a fost pe Valea Neagră (Firiza), o apă care se varsă în barajul Firiza, lac de acumulare pentru Baia Mare și împrejurimi! Acest râu e plin de haine, deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic sau chiar animale moarte.
Este inexplicabil cum populația alege să își facă rău cu mâna ei. Avem nevoie de un efort comun, atât din partea populației unde dorim să facem un apel la simțul civic, cât și din partea autorităților care trebuie să fie mai prezente pe teren și să aibă mai multe campanii de conștientizare.
Noi abia am început această munca, dar vom sesiza garda de mediu de fiecare dată pentru a lua măsurile necesare stopării acestui fenomen de poluare masiv! Astăzi in Maramures, mâine in toată țara!”, spun reprezentanţii organizaţiei Mărturie pentru viaţă.



Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS 13 AUGUST: 31 cazuri noi în Maramureş, un deces. În ţară 1.454 cazuri noi, 53 de decese

Redactie

EXCLUSIV: SCANDAL ÎN BAIA MARE – Proprietar bătut de chiriaș, fost bodyguard. Chiriașul susține că doar s-a apărat (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV ACCIDENT DN1C: A fentat a doua oara moartea. Un italian a ațipit la volan și s-a izbit cu mașina de un parapet între Satulung și Șomcuta Mare (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex iulie 13, 2022 at 7:53 am

Minunat. Astia suntem romanii. Ne dam cu pumnul in gura si plangem ca ne doare. Spurcam si distrugem padurile si apele si ne plangem ca e seceta si incendii si alunecari de teren. cred ca nu exista curs de apa in judet fara gunoaie.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult