Important

TINERI CĂLĂTORI: Tabără cu corturi la Suciu de Sus

La inițiativa părintelui Samir Mureșan din parohia Ortodoxa Romana Lazuri cu sprijinul Mănăstirii Breaza in frunte cu Maica stareță Stavrofora Antonia Tineghe va avea loc un eveniment dedicat copiilor.
Vineri, 15.07.2022, de la ora 16.00 vor începe montarea corturilor. Participantii vor veni cu corturile personale.
La ora 19.00 va avea loc slujba Vecerniei, apoi masa va lua masa in incinta Mănăstirii cu toti participantii.
În prima seara va avea loc un foc de tabără unde se vor coace în jar cucuruzi și cartofi.
Sâmbăta dimineața, înntre orele 08.00 şi 08.30, vor fi primiţi tineri din parohia Ortodoxa Lazarui, împreună cu Parintele Paroh Samir Mureșan. Împreună vor participa la rugăciunile de dimineață urmând servirea micului dejun.
Pe durata zilei se vor desfasura diferite activități fiind in centrul atenției atat copiii, tinerii cat si toti cei prezenti.
La final copiii vor fi răsplătiti cu mici atenții din partea organizatorilor si sponsorilor.
Cei care doresc pot să rămână împreună cu Parintele Emil Bozga și Teleleu din Maramureș inca o noapte petrecută la cort, urmând a participa împreună la Sfânta Liturghie de Duminică.
Un mare aport la eveniment este din partea comunității din Suciu de Sus și Suciu de Jos.
Recomandări din partea organizatorilor: copiii sa fie însoțiți de un adult, participarea la eveniment se va face pe propria răspundere, participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de înscriere pana în seara de miercuri, 13.07.2022 la Mănăstirea Breaza, Parohia ortodoxă Suciu de Sus si Suciu de Jos, precum si pe pagina Teleleu din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Salvamontişti maramureşeni, la un exercițiu de pregătire de salvare cu elicopterul în zona montană

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” În calitate de președinte al Comisiei Juridice a Senatului am susținut și urgentat implementarea proiectului de transparență, accesibilitate și educație juridică, deoarece cred și consider că doar împreună putem asigura buna funcționare a instituțiilor sistemului judiciar, fapt ce determină creșterea încrederii cetățenilor în justiție”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreanul Bogdan Petrice, cel mai bun fotograf la Romanian Awards Fashion 2019

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.