BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie Bârsana – Femeia accidentată mortal nu ar fi traversat pe trecerea pentru pietoni. Varianta poliției contrazisă de imaginile de pe camera de supraveghere

Imaginile video surprinse de o cameră supraveghere amplasată în zona drumului județean 186, la o benzinărie, contrazic total varianta oficială comunicată de poliție.

Conform imaginilor pe care le-am primit în exclusivitate femeia de 54 de ani se îndreapta împreună cu o altă femeie spre DJ186. La un moment dat această se angajează în traversarea drumului, fără să se asigure, în fugă. în zonă, pe imaginile video, nu se observa nicio trecere pentru pietoni.

De altfel, nici vizionarea în google.map nu indică nicio trecere pentru pietoni în zona unde s-a produs tragedia. Este adevărat, pe această aplicație se observă o trecere, însă la aproximativ 70-80 metri de locul accidentului.



Șoferul autoturismului, un soldat voluntar la ISU Maramureș, încearcă să o evite însă nu reușește. În urma impactului femeia este aruncată pe șosea. Echipajele medicale au preluat-o și au transportat-o spre spital, unde din păcate, a decedat.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional

CITEȘTE ȘI CE SPUNE OFICIAL IPJ MARAMUREȘ

Te-ar putea interesa si

VIDEO: TREI ucraineni cu degerături la mâini şi picioare, recuperaţi cu elicopterul SMURD. Două avalanşe s-au pornit în timpul misiunii de salvare din Munţii Maramureşului – ACTUALIZARE

Redactie

DOSARE PENALE SARS-CoV-2: Trei persoane depistate pozitiv după ce au participat la un ritual religios într-un imobil

Vasile Dale

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un copil de 11 ani este căutat de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Băieţelul a fost găsit, fiind resuscitat de mai bine de patru ore, dar a decedat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult