BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MARAMUREŞ: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals

La data de 11 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat 14 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Maramureș, la persoane bănuite de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania.

Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme.

6 persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Astfel, 5 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: PIETON ACCIDENTAT PE STRADA MIHA EMINESCU DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Două maramureșence vor deja să fie mămici din prima zi după ce s-a inaugurat Cabinetul de Reproducere Umană Asistată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

PERCHEZIȚII: Cinci proxeneți care vindeau tinere la mica publicitate căutați în Baia Mare, Deva, Alba Iulia și Timișoara

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.