Maramuresul Istoric

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: S-au ales cu ordine de protecție emise de polițiștii din Ocna Șugatag și Ulmeni după ce şi-au agresat soţiile

Ieri, 12 iulie, polițiștii din Ocna Șugatag și Ulmeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele unor bărbați de 39 și 63 de ani din Țicău și Budești.
În fapt, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la domiciliul acestora din Budești și Țicău, cei doi, pe fondul unor conflicte, și-au agresat fizic soțiile, iar unul dintre aceștia și fiica.
O femeie de 39 de ani a fost transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale, dar aceasta nu a rămas internată sub supraveghere medicală.
Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pe numele celor doi bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: S-a suspendat executarea silită a Primăriei Borşa

Vasile Dale

EXPLOZIV ÎN PRESA BELGIANĂ: „În Maramureș sunteți pe cont propriu. Acesta a fost răspunsul poliției când am cerut protecție”

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT: Conflict de interese și sute de hectare de pășune concesionate de un candidat pentru funcția de primar la Vișeul de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.