Important

Doi bărbați depuși în Penitenciarul Baia Mare pentru trafic şi deţinere de droguri

Vineri, 15 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au pus în executare două Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii emise pe numele a doi bărbați de 22, respectiv 28 de ani.
Bărbatul de 28 de ani este condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare și 1350 de lei amendă penală pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, iar bărbatul de 22 de ani este condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Cei în cauză au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

*****

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii băimăreni

Aseară, 17 iulie, la ora 19.48 polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie este agresată de către soțul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 38 de ani care a relatat faptul că soțul ei, un bărbat de 45 de ani, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic în zona capului.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Sprijin pentru producătorii români: punem tricolorul pe produsele românești!

Redactie

Spitalul Județean de Urgență ”Dr.Constantin Opriș” Baia Mare – Un simbol al primăverii a fost oferit astăzi tuturor femeilor

Vasile Dale

TRAGEDIE IN BAIA SPRIE: O FEMEIE A FOST OMORATA PE O TRECERE PENTRU PIETONI (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE SOCANT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.