BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Exclusiv video: Nenorocire la Sighetu Marmației: Două ucrainence grav rănite într-un grav accident rutier produs lângă sediul Pompierilor din oraș – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în fața sediului subunității de pompieri din Sighetu Marmației.

Conform primelor informații neconfirmate oficiale deocamdată sunt două femei rănite. Una dintre acestea ar fi într-o stare extrem de gravă.

La fața locului intervin echipajele pompierilor, echipaje ale ambulanței și ale poliției.

ACTUALIZARE

Şoferul în vârstă de 22 de ani, din Călinești, a pierdut controlul volanului la ieșirea din sensul giratoriu, moment în care a surprins pe trecerea pentru pietoni două tinere, de 21 de ani, respectiv 24 de ani, ambele din Ucraina. Cele două au fost transportate la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde au rămas internate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Un accident a fost sesizat la poliție în Sighetu Marmației, la ora 23.34. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Călinești, a condus un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, iar la ieșirea dintr-un sens giratoriu a pierdut controlul autoturismului și a surprins și accidentat 2 pietoni de 21 respectiv 24 de ani de cetățenie ucraineană.
În urma accidentului rutier, cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale, ambele rămânând internate sub observație.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Cu un topor și o bară metalică, un tânăr a distrus toate maşinile care i-au ieşit in cale pe Bd. Republicii din Baia Mare. Nu a scăpat nici ambulanța – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VITEZA ARE URMARI GRAVE: S-AU RASTURNAT CU MASINA IN PARAUL VALEA ROMANA. SOFERUL ERA BAUT

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Facem pași importanți pentru realizarea Pasajului rutier suprateran de la Clubul Văcarilor (video animație)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.