Important

Absolvenți ai Academiei de Poliție repartizați la IPJ Maramureș

La data de 15 iulie a.c., tinerii absolvenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2022, au depus jurământul de credință față de patrie, moment ce le-a marcat debutul în cariera aleasă.
Tot la aceeași dată, patru dintre ofițerii care au finalizat studiile în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, a primit gradul de subinspector de poliție.
Plini de speranțe și optimism, cei patru noi colegi, două fete și doi băieți, au ieșit pe porțile academiei dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii, astfel că aceștia au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș – Biroul de Investigații Criminale Baia Mare, Serviciul Rutier Maramureș, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și în orașul Șomcuta Mare.
În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, conducerea Inspectoratului îi urează ,,bun venit,, noii colege și succes în cariera de polițist, asigurând-o de tot sprijinul de care va avea nevoie, pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un nou centru local de căutare-salvare cu drone și analiză date lansat în Maramureș

Redactie

TREI MOTIVE SĂ ALEGI ȘTRANDUL TĂȘNAD CA DESTINAȚIE DE CONCEDIU ÎN ACEASTĂ VARĂ

Vasile Dale

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia Mare – UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și-a deschis astăzi oficial porțile pentru studenții maramureșeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.