Important

VIŞEU DE SUS: Felicitări dlui viceprimar pentru implicare – O mămică însărcinată în 8 luni, cu cei doi copii ai săi, s-au mutat în casă nouă

Există o mare satisfacție atunci când poți să ajuți semenii tăi mai puțin norocoși sau aflați în necazuri și nevoi, cu care viața nu a fost la fel de darnică. Din punct de vedere emoțional, am trăit azi sentimente inefabile. O bucurie ce nu foarte des îți este dat s-o trăiești.

„Prin ajutorul nostru, începând de azi, o mamă (însărcinată în 8 luni), alături de cei doi copii premianți, cu rezultate extraordinare la învățătură (cărora am avut grijă să le ofer cadouri cu toate cele necesare), încep o nouă viață. Una mai bună, zic eu. Una care să le ofere mai multă încredere, speranță și poftă de a trai! Dintr-o baracă dezafectată, într-un ..cămin care să semene cu „acasă”.
Una din activitățile principale pe care le desfășor, este și aceasta – de a identifica aceste cazuri care, cu adevărat, trebuie și merită sa beneficieze de aceste locuințe sociale.

ATENȚIE chiar daca unora nu le va conveni), ancheta blocurilor sociale este în plină desfășurare. NU VOI EVITA să iau decizia de a ELIBERA acele apartamente ale căror familii au o situație financiară bună, pentru a le face loc acelor oameni care au cu adevărat nevoie de ele”, spune viceprimarul din Vişeu de Sus, Marius Grad.

Felicitari viceprimarului pentru implicare!

Te-ar putea interesa si

CARITABIL FOTO/VIDEO: Asociația Start Băiuț a împărțit cadouri pentru 180 copii din comună

Vasile Dale

Şedința Asociației Pensionarilor din Învățământ (API) Maramureș

Redactie

Promovare gratuită pentru structurile din domeniul turismului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.