BREAKING NEWSEveniment

MULT DE LUCRU: Bătăi, beți criță la volan, accidente, fără permis, cu mașini neînmatriculate în Baia Mare, Vișeu de Sus și Strâmbu Băiuț

Baia Mare: După ce a bătut un client la un restaurant, a fugit cu mașina beat criță

Aseară, 20 iulie, la ora 21.26, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant din municipiu are loc un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul și victima, un bărbat de 64 de ani, care a relatat faptul că în timp ce se afla pe terasa unui restaurant, la un moment dat, a sosit o persoană, care l-a agresat fizic, după care a părăsit zona cu un autoturism.

La scurt timp, pe bulevardul Independenței, a fost depistat autoturismul în cauză, iar la volan, a fost identificat un bărbat de 34 de ani din municipiu.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroul Rutier, care a testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr.Constantin Opriş Baia Mare, unde  i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Baia Mare. A refuzat testarea după ce a ajuns în șanț cu mașina

Tot aseară la ora 23.10, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe strada Dumbravei din municipiul Baia Mare.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre bulevardul Unirii înspre strada Mihai Eminescu, de către un bărbat de 53 de ani din Baia Mare, pe o porțiune de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul din partea dreaptă.

Conducătorul auto se afla singur în autoturism și nu a suferit vătămări corporale. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducere sub influența alcoolului.

VIȘEU DE SUS: Fără permis la volan, dosar penal la 19 ani

La ora 21.12, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Botoaia, s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din oraș, care a relatat faptul că în jurul orei 21:05, a plecat la volanul unui autoturism neavând montate numere de înmatriculare, având direcția de deplasare spre D.N.18 Vișeu de Sus și a condus pe o distanță de circa 600 metri, iar în momentul când a ajuns în dreptul unui imobil, din sens opus s-a intersectat cu un autoturism, a intrat în panică și a virat brusc dreapta, ieșind de pe partea carosabilă, avariind astfel autoturismul său.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale, respectiv avarierea autoturismului condus de tânăr.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției orașului Vișeu de Sus, unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Strâmbu Băiuț: fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate

La ora 11.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au depistat pe D.J. 109 U, în localitatea Strâmbu-Băiuț, un autoturism condus de către un bărbat de 35 de ani din comuna Băiuț.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de la volan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar numerele de înmatriculare care erau montate pe autoturismul în cauză figurează ca fiind atribuite altui autoturism.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

DISPARIȚIE: Un tânăr din Moisei este dispărut în Frankfurt (Germania). Sunați la 112 dacă aveți informații despre el. A fost găsit (actualizare)

Vasile Dale

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Recompensă pentru găsirea Melindei, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației. Sute de oameni o caută pe copilă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.