BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE LA RUSCOVA: Pentru că îi era foame iar ea trebuia să bea, o mamă și-a bătut crunt fiica de 9 ani. Un tată și-a bătut fiul din cauza alcoolului si a problemelor financiare

Ieri, 20 iulie, la ora 11.00, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui scandal în comuna Ruscova.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că doi bărbați, în timp ce se aflau în locuința comună, tată și fiu, de 47 respectiv 21 de ani, pe fondul consumului de alcool și a problemelor financiare, s-au luat la ceartă, iar tatăl l-a agresat fizic pe fiul său.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 47 de ani și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.


Aceeași zi alt scandal

Totodată, la ora 21.48, polițiștii au fost solicitați să intervină la un alt apel prin S.N.U.A.U. 112 privind un scandal în familie, tot în localitatea Ruscova.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 35 de ani și-a agresat fizic fiica de 9 ani, producându-i leziuni.

A fost solicitată și prezența asistentului comunitar din cadrul Primăriei comunei Ruscova care a venit la fața locului, iar victima a fost examinată de către medicul sosit la fața locului din cadrul Centrului Medical de Permanență Ruscova, nefiind necesară internarea sub supraveghere medicală.

În cauză, în prezența asistentului comunitar și a tatălui minorei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii de 35 de ani, iar minora a rămas în custodia tatălui ei și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact între un autoturism şi o motocicletă pe str G. Coşbuc din Baia Mare

Redactie

EXPLOZIE LA BERBEȘTI: O centrală termică a sărit în aer

Vasile Dale

EXCLUSIV CAMERĂ BORD – JUNGLĂ ÎN TRAFICUL BĂIMĂREAN: Un șofer a evitat în ultima clipă un impact violent

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult