BREAKING NEWSEvenimentImportantTara Codrului

ACTUALIZARE: Poliţiştii caută o femeie din Bârsău de Sus care a dispărut de acasă. Au găsit-o cititorii www.vasiledale.ro în Ulmeni, județ Maramureș

Polițiștii sătmăreni caută o femeie, de 45 de ani, din localitatea Bârsău de Sus, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 22 iulie a.c.

Polițiștii sătmăreni caută o femeie, de 45 de ani, din localitatea Bârsău de Sus, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 22 iulie a.c.

Persoana dispărută, BOZÎNTAN AUGUSTINA MARIOARA, a plecat de la domiciliu, la data de 22 iulie a.c. și nu a mai revenit la locuință.Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate aproximativă 85 kg, ochi căprui, păr castaniu.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă lungă de culoare maro, pantaloni de culoare albastru și încălțăminte de culoare roz.

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

ACTUALIZARE

Cititorii site-ului www.vasiledale.ro ne-au transmis că au văzut-o pe femeie pe strada Petre Dulfu din Ulmeni îmediat după ce am publicat știrea. Aceasta ar fi intrebat și unde este o stație de autobuz în zonă. Imediat jurnaliștii noștri au luat legătura cu reprezentanții biroului de presă al IPJ Satu Mare. Nu a durat nici 15 minute de la transmiterea informațiilor furnizate de cititorii noștri că pe grupul de comunicare al IPS Satu Mare a fost transmisă următoarea informație: ”Femeia a fost găsită. Mulțumim”!

Mai jos vă prezentăm în exclusivitate imaginile surprinse de cititorii noștri astăzi pe strada Petre Dulfu din Ulmeni, județ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Femeie lovită de o maşină pe str. V. Lucaciu.

Redactie

Celebrul cântăreț Ghiță Muntean, victimă a unor escroci. Ne cere ajutorul

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident rutier la Satulung, provocat de un bărbat care nu deţine permis de conducere, acţiune rutieră în Târgu Lăpuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult