BREAKING NEWSRecomandate

INFORMAȚIE BOMBĂ ÎN MARAMUREȘ – SURSE: Adjunctul șefului IPJ Maramureș ar fi fost citat pentru a fi audiat în dosarul alcoolemiei măsluite de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș!!! IPJ Maramureș confirmă – Actualizare

O informație bombă ne-a parvenit ”pe sub mână” de la surse demne de încredere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș. Printre polițiști se vorbește că adjunctul șefului IPJ Maramureș, comisarul șef Ionel Todoran, ar fi fost audiat în dosarul penal al alcoolemiei măsluite de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș.

Vă reamintim că acolo mai mutle persoane au fost reținute și trimise în judecată după ce procurorii au reușit să probe faptul că mai mulți angajați sau luat mită de la diferite persoane pentru a schimba rezultatele probelor de sânge recoltate de polițiștii de la Rutieră.

sursa foto: mm.politiaromana.ro

Sursele noastre spun clar că adjunctul IPJ Maramureș ar fi fost citat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș însă nimeni nu spune clar în ce caliltate. Aceleași surse spun că adjunctul IPJ ar fi ieșit ”schimbat la față” de la Parchet, nu ar fi scos nicio vorbă prin instituție iar după câteva zile prin Inspectorat ar fi început să se discute printre angajați că ar urma să se pensioneze. Coincidență stranie…!?

Noi doar v-am informat despre subiectul fierbinte dezbătut pe holurile între angajații IPJ Maramureș. Totodată, așteptăm un punct de vedere din partea IPJ Maramureș care să clarifice dacă informațiile apărute sunt sau nu adevărate. Este păcat ca opinia publică să nu afle dacă adjunctul instituției are sau nu vreo calitate în dosarul instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE

IPJ Maramureş ne-a confirmat faptul că adjunctul instituţiei a fost citat la sediul parchetului în calitate de martor. Comisar şef Ionel Todoran s-a prezentat la audieri, dar nu poate oferi detalii deoarece dosarul a fost instrumentat de Parchehtul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ABERAŢIE A LA SIGHET: Flashmob în spatiu public, amendat cu 10.000 de lei direct de primar

Redactie

VIDEO: Cum se fură o bicicletă în miezul zilei, pe Vlad Țepeș

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: De ce mai e Ghițucă în funcție? Echipajul Poliției Locale Baia Mare vine, se uită din mașină și pleacă liniștit spre cafeluță

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.