BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

BISTRA: Doi bărbați au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un tractor

Ieri, 25 iulie, la ora 17.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la despre faptul că pe un drum forestier de pe raza comunei Bistra, s-a răsturnat un tractor agricol în care se aflau două persoane.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 34 de ani, conducea un tractor pe un drum forestier nedeschis circulației publice, în zona numita Dobruci, de pe raza comunei Bistra, în care se mai afla în calitate de pasager, un bărbat de 30 de ani din comuna Bistra, la un moment dat, în timp ce cobora o pantă a pierdut controlul tractorului agricol, care s-a răsturnat rezultând vătămarea coporală a celor doi.
Bărbații au fost transportați cu un elicopter S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate unde au rămas internați.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O maşină s-a răsturnat la Ocna Şugatag. O persoană încarcerată. Șoferul beat a refuzat testarea (actualizare)

Redactie

Prima victimă a caniculei în Maramureș: Un bărbat de 53 ani a căzut în strada și a decedat

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ÎNCĂ UNUL – Un șofer beat criță a zburat cu BMW-ul de pe șosea la Strâmbu Băiuț. 0.80 avea în etilotest

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.