BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE: ”Chinezu” a bătut un băimărean din senin. L-au arestat preventiv (EXCLUSIV) – ACTUALIZARE

Incident grav luni seara pe strada Vlad Țepeș din municipiul Baia Mare. Un băimărean în vârstă de 25 de ani a cerut ajutor la 112 după ce un bărbat poreclit ”Chinezu” (35 ani), domiciliat în localitatea Buzești (comuna Fărcașa) l-ar fi bătut crunta în fața unui bloc de pe starda amintită.

Bărbatul a povestit polițiștilor că acesta l-a fi lovit fără motiv cu pumnul în față, apoi cu picioarele, după care a plecat. Echipajele poliției au reușit să îl identifice rapid, apoi să îl ducă la audieri.

La finalul audierilor s-a dispus internarea acestuia la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize de specialitate.

Tânărul agresat a fost și el dus la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 28 iulie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au dispus efectuarea urmăririi penale față de un bărbat din Buzești, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și au luat măsura preventivă de reținere pentru 24 ore.

În data de 25 iulie a.c., bărbatul de 35 de ani, ar fi agresat fizic un alt bărbat de 25 de ani din Baia Mare. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Azi, 29 iulie, urmează a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Actualizare – Judecătoria Baia Mare

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3316/P/2022 din 29.07.2022 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 29.07.2022 până în 27.08.2022 inclusiv, a inculpatului P. A. G. – pentru săvâr?irea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzute art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal. Respinge solicitarea apărătorului inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar.

sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Alunecări de teren masive la Repedea. Oamenii sunt disperați

Vasile Dale

Alături de o echipa dedicată și capabilă, vom reuși – Ancuța-Rafila Cupșa-Manlup – Candidat la Camera Deputaților din partea Partidului PRO România

Vasile Dale

RUTIERE: Accidente de circulaţie la Strâmtura, Bârsana, Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.