BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: CU MAȘINA PRIMĂRIEI – Primarul din Baia Mare a fost prins de aparatul radar circulând cu viteză. 6 puncte amendă și 4 puncte penalizare (actualizare)

Incident grav în Baia Mare. Protagonist ar fi fost chiar edilul municipiului, Cătălin Cherecheș. Acesta s-ar fi aflat la volanul unui autoturism proprietarea Primăriei Baia Mare.

Conform informațiilor noastre (deocamdată neconfirmate oficiale de IPJ Maramureș) ar fi fost prins de aparatul radar al Poliției Rutiere circulând cu viteză peste limita legală pe strada 22 Decembrie.

Aceleași surse spun că odată oprit, edilul ar fi refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor. Ba mai mult, ar fi aruncat cuvinte grele la adresa echipajului. Dacă aceste lucruri se confirmă sau nu ar putea să ni le spună chiar oamenii legii. În mod normal aceștia ar trebui să poarte bodycam-uri care să înregistreze audio/video.

Până la această oră (23.30) IPJ Maramureș nu a transmis un punct de vedere oficial referitor la acest incident deși l-am solicitat.

Iată ce a scris un băimărean pe rețeaua de socializare

”24 iulie 2022 în jurul orei 18 ,15 primarul municipiului Baia Mare a fost oprit de politie în Piața Revoluției din Baia Mare. Acesta a refuzat să se legitimeze , unul dintre polițiști i-a spus ca a comis o infracțiune. Alți 2 polițiști au filmat toată acțiunea. În scurt timp a sosit o altă mașină a poliției cu un câine .Menționez faptul ca Primarul Cherecheș ( condamnat deja la 5 ani cu executare , în primă instanță) era la volanul unei mașini a Primăriei. Am stat aprox 10 minute pentru ca trebuia să ajung la un eveniment . Acțiunea era în desfășurare” a fost postarea unui băimărean pe o rețea de socializare.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale furnizate de IPJ Maramureș reiese faptul că primarului orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 83 km/oră într-o zonă în care viteza maximă este de 50 km/oră. Acesta a fost sancționat contravențional cu 6 puncte amendă (870 lei) și 4 puncte penalizare. Polițiștii susțin că s-a legitimat.

“În cadrul desfășurării planului de acțiune privind nerespectarea regimului legal de viteză pe raza municipiului Baia Mare, în data de 24 iulie a.c., la ora 17:47, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare – Biroul Rutier, au indentificat în trafic un bărbat de 44 de ani din Baia Mare, care a fost înregistrat conducând un autoturism pe strada Gheorghe Șincai din municipiu, cu viteza de 83 km/h, pe un sector de drum în care limita maximă admisă este de 50 km/h.

Abaterea a fost filmată și înregistrată de aparatul Radar Autovision montat pe autospeciala din dotarea Poliției Municipiului Baia Mare – Biroul Rutier.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional potrivit art. 108 alin.1 litera c pct. 3 și art. 101 alin.2 din OUG 195/2002 cu modificările și completările ulterioare cu 6 puncte amendă și 4 puncte penalizare”

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

COVID-19: 17 noi decese. Bilanţul în România ajunge la 246

Vasile Dale

AŢI VĂZUT-O? Familia şi poliţia caută o băimăreancă de 40 de ani dispărută în urmă cu o lună

Redactie

TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ ŞI NEACORDAREA PRIORITĂŢII: Doi pietoni răniţi în urma unor accidente rutiere la Lăpuşel şi Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

Escu iulie 27, 2022 at 9:42 am

Trebuia sa il testeze si de droguri ! Toata lumea stie ca, kake trage xxx la greu !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult