BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: A fost săltat şoferul care a omorât o femeie în Bogdan Vodă. Este din Moisei – ACTUALIZARE

În urmă cu puţin timp poliţiştii din Vişeu de Sus au reuşit să identifice şoferul care azi dimineaţă a omorât o femeie în Bogdan Vodă. Bărbatul de 23 de ani este din Moisei.

El şi-a abandonat maşina într-o zonă izolată şi de acolo a mers pe jos, până a luat o maşină de ocazie cu care a plecat spre domiciliul din Moisei.

Conform surselor noastre maşina înmatriculată în județul Bistriţa Năsăud ar fi aparţinând unei societăţi din judeţul vecin şi care ar fi fost vândut în Maramureş fără ar fi fost transcris de cumpărător pe numele lui. De altfel, trebuie să precizăm că moiseianul este al cincilea cumpărător în judeţul nostru. Din acest motiv identificarea autorului a fost atât de dificilă.

Surse judiciare susţin că bărbatul nici măcar nu posedă permis de conducere. În orice caz anchetatorii au suficiente probe pentru a-l acuza. El este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma activităților informativ – operative,aseară, în jurul orei 20.00, polițiștii din Bogdan Vodă, sprijiniți de polițiștii din Vișeu de Sus, Săliștea de Sus și Moisei, au identificat ultimul proprietar al autoturismului implicat în accidentul rutier mortal de ieri, 28 iulie, de pe raza localității Bogdan Vodă.

          Bărbatul bănuit de comiterea faptei de 23 de ani din Moisei, are dreptul de a conduce anulat.

          Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse în continuare măsurile legale care se impun, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducere fără permis de conducere.

          Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA PONORÂTA / ACTUALIZARE 3: Un copil de trei ani, accidentat de o maşină. Copilul a fost declarat decedat

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: O victimă în urma coliziunii a două maşini pe strada Barajului

Vasile Dale

POLIŢIŞTII L-AU IDENTIFICAT / ACTUALIZARE: Un tânăr din Groşi a fugit de la locul accidentului după ce a lovit mortal o persoană. El a fost arestat preventiv

Vasile Dale

1 mesaj

ASB iulie 29, 2022 at 10:52 am

„Conform surselor noastre maşina Bistriţa Năsăud…” Nu am mai auzit de marca asta de masina, o fi ceva prototip.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.