BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – Alertă maximă în Maramureș. Femeie acroșată mortal de o mașină la Bogdan Vodă. Șoferul a fugit, maşina a fost găsită abandonată de elicopterul MAI

Alertă maximă în județul Maramureș. Polițiștii au dat în urmărire generală un autoturism de culoare verde, posibil înmatriculată în județul Bistrița Năsăud, posibil marca Skoda!!!

Șoferul acestui autoturism a acroșat mortal o femeie în vârstă care circula pe marginea părții carosabile a drumulului județean 186 prin Bogdan Vodă. După accident șoferul nu a oprit la fața locului, el continuându-și deplasarea.

Femeia în vârsta de 80 ani a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, apoi la Spitslul Județean Baia Mare unde din păcate a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de anchetă.

Actualizare

Martorii spun că femeia mergea pe marginea drumului, nefiind trotuar în zonă. Bărbatul se deplasa înspre zona Ocna Sighet, avea număr de Bistriţa Năsăud.
Acum este căutat inclusiv cu elicopterul MAI.

Actualizare2

În zona nu există camere de supraveghere, dar elicopterul MAI a găsit maşina abandonată.

Actualizare 3 – IPJ Maramureș

Azi, 28 iulie, la ora 07.58, polițiștii din Bogdan Vodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă pe D.J. 186 în localitatea Bogdan Voda, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Dragomirești înspre Șieu, a pătruns pe contrasens și a accidentat o femeie de 80 de ani din localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea din partea stânga a sensului de mers al autovehiculului.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă femeii, motiv pentru care a fost transportată cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul municipal Sighetu Marmației, ulterior fiind transferată la Spitalul județean de urgență Constantin Opriș Baia Mare, unde a decedat.

În jurul orei 12.00, autoturismul care ar fi provocat accidentul rutier a fost găsit de polițiști în locul numit Dumbrăvița, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Ieud.

În cauză, polițiștii efectuează verificări în vederea identificării autorului și au întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INCENDIU PE DN 19, ÎNTRE IOJIB ŞI LIVADA: Un TIR a luat foc pe şosea. Circulaţie îngreunată între Satu Mare şi Baia Mare (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: INCENDIU LA UN APARTAMENT DE PE STRADA GRANICERILOR DIN BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

VREME SEVERĂ: Cod portocaliu urmat de Cod galben în Maramureş

Redactie

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.