BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident la Săbişa, trei victime – ACTUALIZARE

Un accident rutier cu implicarea a doua autoturisme s-a produs cu puţin timp în urmă la Săbişa, Sunt trei victime, constiente, fara persoane incarcerate.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

          Ieri, la ora 09.02, polițiștii din Seini, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.1C pe raza localității Săbișa.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 31 de ani din Satu Mare, dinspre Baia Mare înspre Satu Mare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Săpânța.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a unei pasagere de 30 de ani, aflată în autoturismul condus de către bărbatul de 31 de ani.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențe Dr. Constantin Opriș Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Ghidul cumpărătorului pentru seria S21 de la Samsung

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accidentul rutier de pe Bd. Independenţei din Baia Mare s-a produs din cauza nerespectării distanţei de siguranţă (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Pompierii militari au salvat un câine din apele învolburate ale Săsarului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.