BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Maramureșul ”pitoresc” – Femeie din Vișeu bătută de fostul iubit. Fiul și-a bătut mama la Sighet. Soțul și-a bătu nevasta la Ocna Șugatag

Vișeu de Sus – la ora 11.45, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 29 de ani din oraș, cu privire la faptul că, în jurul orei 07:00, în timp ce se afla în spatele unui imobil de pe strada 22 Decembrie din oraș, a fost agresată fizic de către fostul său iubit, un bărbat de 35 de ani.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penale sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Sighetu Marmației – la ora 20.06, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Corbului din municipiu, se află un bărbat agresiv și care amenință.



Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 de ani, care a relatat faptul că fiul ei, un bărbat de 26 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a amenințat-o pe ea și membrii familiei.
Bărbatul a fost transportat la spitalul de psihiatrie din Sighetu Marmației în vederea internării.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ameninţare.

Ocna Șugatag – la ora 21.24, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 și ulterior prin plângere, de către o femeie de 22 de ani din Budești, cu privire la faptul că în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la domiciliu, soțul său, un bărbat de 30 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, a agresat-o fizic, provocându-i suferințe fizice.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe.

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș va fi promovat la Washington, DC

Vasile Dale

Galerie foto: Un tânăr din Dragomirești  s-a oprit cu mașina într-un podeț pe DN17C Dealul Ștefăniței. 5 persoane au fost rănite

Vasile Dale

ACCIDENTE ÎN BORȘA: O tânără de 18 ani beată la volan a băgat trei tineri în spital. Impact între două mașini și pe DN18

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult