BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

RUTIERE: Infracțiuni rutiere la Poienile de sub Munte, Borșa, Baia Sprie, Vișeu de Sus și Băsești. Accident în Poienile de Sub Munte (actualizare)

Băsești: La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Băsești, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că are permisul de conducere anulat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l în aerul pur expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

UPDATE: Față de bărbatul de 44 de ani din Băsești depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea pe bulevardul Traian din Baia Mare, cu permisul de conducere anulat și cu alcoolemie de 1,04 mg/l în aerul pur expirat, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au dispus reținerea pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele acestuia.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conduce i-a fost anulat și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Baia Sprie – Azi noapte, la ora 02.15, în timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe Câmpului din oraș, dinspre Baia Mare înspre Sighetu Marmației.

La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Baia Mare, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că are permisul de conducere reținut. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Vișeu de Sus – la ora 03.40, polițiștii au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe raza orașului.

La volan a fost identificat un bărbat de 27 de ani din oraș. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l în aerul pur expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Borșa – la ora 23.33, polițiștii au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus strada Vasile Alecsandri din oraș.

La volan a fost identificat un bărbat de 41 de ani din Borșa. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Borşa, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Accident la Poienile de Sub Munte

Ieri, 28 iulie, la ora 16.00, polițiștii din Vișeu de Sus, au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 187.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Poienile de Sub Munte, a condus un motociclu, fără a fi posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, având direcţia de mers Poienile de Sub Munte – Zona Horb, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 34 de ani din Poienile de Sub Munte.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 21 de ani şi a pasagerului motociclului, un tânăr de 14 ani, care au fost transportați cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămane internați sub supraveghere medicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 21 de ani, iar în cazul bărbatului de 34 de ani, rezultatul a fost de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

TOT MAI DES: Șofer beat urmărit pe străzile din Baia Mare și oprit cu focuri de armă

Redactie

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: Accident rutier la Ilba, soldat cu o victimă. Tir răsturnat pe centura Băii Mari

Redactie

Frank Casino România – Citește despre jocurile sale exclusive, prin parteneriatul cu Belatra Games!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.