BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT LA REMETEA CHIOARULUI: O persoană blocată sub tractorul răsturnat – ACTUALIZARE

Accident cu puţin timp în urmă la Remetea Chioarului. Un tractor s-a rasturnat, o persoana fiind blocat sub tractor.

Actualizare – IPJ Maramureş

          Aseară, 31 iulie, la ora 19.49, polițiștii din Șomcuta Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe D.C. 67, pe raza localității Remetea Chioarului.



  La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tractor condus de un bărbat de 58 de ani din localitate, a pătruns de  pe ulița Joseni, pe D.C. 67, a virat la stânga, a pătruns pe celălalt sens de mers, a urcat pe o rampă metalică și s-a răsturnat pe partea dreapta a tractorului.

  În urma evenimentului rutier, conducătorul tractorului a suferit vătămări corporale, a fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

LANSARE DE CARTE: Participarea românilor din comuna Copalnic-Mănăștur la Primul Război Mondial (1914-1918)

Redactie

CORONAVIRUS / BILANŢ 6 AUGUST: Maramureşul are 20 de cazuri noi. Angajat din cadrul Serviciului de Ambulanță Maramureș, confirmat pozitiv

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Noapte de noapte, băimărenii sunt înecați intenționat cu fum de la cauciucurile aprinse în zona Pirită și Craica. Autoritățile statului dorm

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult