BREAKING NEWSSport

VIDEO: Seineanul Luca Barbul – campion pentru al doilea an consecutiv în competiția de traversare înot a lacului Tarnița din Cluj

Duminică, 31 iulie a avut loc a 15-a ediție a concursului de traversare a lacului Tarnița înot, iar la linia de start s-au înscris aproximativ 80 de români sosiți din toate colțurile țării, înotători profesioniști sau amatori de toate vârstele. Lacul Tarniţa din Cluj este unul dintre cele mai mari şi adânci din munţii Apuseni. Cel mai tânăr concurent înscris în cursă a avut 13 ani și cel mai vârstnic, 60.

Pentru al doilea an consecutiv, cursa înot pe lacul de peste 6,6 km lungime a fost câștigată de maramureșeanul Luca Barbul, în vârstă de 18 ani, care a înotat, de această dată, sub culorile CS Seini.

Luca a scos cel mai bun timp al competiției, finalizând cursa în doar 1 oră și 38 de minute, deși timpul maxim stabilit pentru această cursă a fost de trei ore. Și cu un an în urmă, Luca Barbul a finalizat cursa tot în aproximativ o oră și 30 de minute.

In urma sa , la doar câteva minute, a ajuns și Dan, din Alba Iulia. Pentru el cursa de anul acesta a fost o performanță. Locul 3 a fost câștigat de un clujean . Mihai face înot de la 7 ani.

Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos. Ariana a ajuns pe locul 4 la general ,dar prima la categoria open feminin. Pentru ea a fost ușor însă antrenamentul este unul pe măsură: zi de zi.

Te-ar putea interesa si

205 români au murit infectați cu coronavirus

Vasile Dale

Preluare ACTUALMM.RO: POSIBIL FOCAR LA SPITALUL JUDEȚEAN – Bărbat din Fărcașa, ținut o săptămână la Nefrologie și testat TÂRZIU! A fost transferat la Spitalul Suport (TBC) și intubat

Vasile Dale

Maramureșul – destinația cea mai râvnită de sărbători. Turiştii care vor să aibă un Revelion de poveste au înroşit telefoanele hotelierilor: „Este foarte multă lume”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.