BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Zilele oraşului Vişeu de Sus au fost o reuşită

Zilele oraşului Vişeu de Sus s-au desfăşurat în weekend-ul trecut.
„Un eveniment care, din punctul meu de vedere, a fost unul cât se poate de reușit. S-a muncit mult, într-un timp scurt. S-a pus suflet și vreau să cred că acest lucru s-a văzut. În pofida furtunii de sâmbătă seara care ne-a dezarmat puțin, ne-am mobilizat, ne-am ambiționat și mai tare și rezultatul a fost pe măsură.
Feedback-ul din partea dumneavoastră este unul extrem de pozitiv, iar acest lucru mă bucură și mă determină să cred că acest gen de evenimente în aer liber este cât se poate de dorit și vom avea grijă să ne gândim și la astfel de activități pe viitor. Orice propunere sau sugestie din partea dumneavoastră e binevenită și va fi supusă atenției noastre. La fel, orice critică, orice remarcă, ne ajută să ne perfecționăm pe viitor și să ținem cont de doleanțele dumneavoastră.
Mulțumesc tuturor factorilor implicați: Poliția Locală din cadrul Primăriei, secțiile din oraș aparținând Poliției Române și Jandarmeriei, Serviciul de Ambulanță, Salvamont, Centrului Cultural Social Vișeu de Sus, domnului Andrei Șovan, cel care a avut grijă ca lucrurile de pe scenă să fie cursive și organizate ca la carte, operatorilor economici prezenți la eveniment pentru produsele și serviciile de calitate, și, mai mult decât oricui, dumneavoastră, dragi oaspeți, pentru ordine și pentru atitudinea avută. Jos pălăria!
Vă promit că aceste activități se vor organiza și pe viitor, nu doar o dată pe an, cu ocazia Zilelor Orașului, ci și cu alte ocazii. Cu deosebit respect!”, spune viceprimarul Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Maramureșeancă implicată într-un accident în Satu Mare: ”Mă omoară barbatu!”

Vasile Dale

DISPARIȚIE: Un tânăr din Moisei este dispărut în Frankfurt (Germania). Sunați la 112 dacă aveți informații despre el. A fost găsit (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: O poliţistă din Borşa accidentată de un şofer începător

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult