BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Zilele oraşului Vişeu de Sus au fost o reuşită

Zilele oraşului Vişeu de Sus s-au desfăşurat în weekend-ul trecut.
„Un eveniment care, din punctul meu de vedere, a fost unul cât se poate de reușit. S-a muncit mult, într-un timp scurt. S-a pus suflet și vreau să cred că acest lucru s-a văzut. În pofida furtunii de sâmbătă seara care ne-a dezarmat puțin, ne-am mobilizat, ne-am ambiționat și mai tare și rezultatul a fost pe măsură.
Feedback-ul din partea dumneavoastră este unul extrem de pozitiv, iar acest lucru mă bucură și mă determină să cred că acest gen de evenimente în aer liber este cât se poate de dorit și vom avea grijă să ne gândim și la astfel de activități pe viitor. Orice propunere sau sugestie din partea dumneavoastră e binevenită și va fi supusă atenției noastre. La fel, orice critică, orice remarcă, ne ajută să ne perfecționăm pe viitor și să ținem cont de doleanțele dumneavoastră.
Mulțumesc tuturor factorilor implicați: Poliția Locală din cadrul Primăriei, secțiile din oraș aparținând Poliției Române și Jandarmeriei, Serviciul de Ambulanță, Salvamont, Centrului Cultural Social Vișeu de Sus, domnului Andrei Șovan, cel care a avut grijă ca lucrurile de pe scenă să fie cursive și organizate ca la carte, operatorilor economici prezenți la eveniment pentru produsele și serviciile de calitate, și, mai mult decât oricui, dumneavoastră, dragi oaspeți, pentru ordine și pentru atitudinea avută. Jos pălăria!
Vă promit că aceste activități se vor organiza și pe viitor, nu doar o dată pe an, cu ocazia Zilelor Orașului, ci și cu alte ocazii. Cu deosebit respect!”, spune viceprimarul Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT ÎN SATU MARE: O maşină s-a răsturnat. O victimă, adusă cu elicopterul în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Imagini halucinante la Suciu de Sus: Primarul s-a ascuns de furia crescătorilor de bivoli din Maramureș în WC și într-o farmacie. S-a încuiat până și-n Primărie

Vasile Dale

Se redeschid şcolile! Decizia, adoptată la Cotroceni în urmă cu puţin timp, se aplică din 8 februarie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.