BREAKING NEWSEveniment

GALERIE FOTO: Două mașini s-au ciocnit între Cavnic și Șurdești. Se circulă alternativ (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu 40 de minute pe drumul județean 184 între localitățile Cavnic și Șurdești.

Din primele informații transmise de cititorii noștri două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au ciorcnit. Una dintre mașini a rămas fără roata stânga față în urma impactului.

Un echipaj al Poliției Rutiere Cavnic este la fața locului și dirijează traficul rutier alternativ pe un singur sens.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 02 august, la ora 14.29, polițiștii din Baia Sprie, au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.J. 184, în localitatea Șurdești.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani din Vrancea, dinspre Baia Sprie înspre Cavnic, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 52 de ani din Budești

          În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager aflat în autoturismul acroșat, o femeie de 48 de ani și a unui pasager de 11 ani, aflat în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani.

          Conducătorii auto, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SEINI: Copilă de 12 ani accidentată în centrul oraşului

Redactie

Alarmă în zona Finteuşu Mic – Arieșul de Pădure: Salvamontiştii caută în pădure un tânăr care vrea să se spânzure. A fost găsit dormind în podul unei case (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un foișor a fost mistuit de flăcări în orașul Ulmeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.