Important

STAGIU: Elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureș

 În perioada 01 august – 19 octombrie 2022, 23 de elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni se află la Jandarmeria Maramureș pentru a desfăşura stagiul de practică. 
Elevii jandarmi vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică. Viitorii subofiţeri vor desfăşura activități la structurile de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei. 
 Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „ Pintea Viteazul” Maramureș, domnul colonel Petru Marcel Florișteanu, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unității, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmi în zona de competenţă teritorială. 
 Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai celor două școli militare de subofițeri.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Extindem proiectul ”Testăm în Maramureș” și oferim servicii de testare gratuită COVID-19 și cetățenilor ucraineni

Vasile Dale

Cosmin Butuza: ”PSD cere Guvernului și lui Iohannis să preia măsurile din Programul de guvernare al PSD”

Vasile Dale

PROGNOZA METEO PENTRU AZI: Frig, lapoviță și ninsoare la munte

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:11 pm

O sa protejeze criminalii de la securitate UM 0215?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult