Important

VACANŢĂ: Jandarmii maramureșeni, alături de copii cu sfaturi și măsuri preventive pentru siguranța lor

Este perioada vacanței, taberele sunt în desfășurare iar jandarmii maramureșeni sunt alături de copii cu sfaturi și măsuri preventive pentru siguranța lor.
Încă de la începutul acestei săptămâni, în zilele de luni și marți, jandarmii montani din Borșa au fost alături de copiii care au participat la ,,Tabară de Vară Alpină”, ce a avut loc în zona montană a localității Borşa, activitate organizată de Primăria Orașului Borşa.
Activitatea s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă, pe înțelesul celor mici, aceștia din urmă bucurându-se de interacțiunea cu jandarmii. Copiii prezenți la aceste activități s-au dovedit a fi receptivi și interesați de aspectele prezentate de către jandarmi, privind principalele atribuții, cum pot fi prevenite faptele antisociale, cum să reacționeze când sunt implicați în evenimente nedorite și bineînțeles, soluția apelării serviciului 112 în caz de urgențe. Echiparea corespunzătoare în zona montană, importanța respectării traseelor și atenția privind prevenirea accidentărilor au fost de asemenea, subiecte aduse în atenția copiilor.
Astfel de activități vor mai avea loc și în perioada următoare, în cadrul campaniei ,,Vacanță în siguranță” ce se desfășoară pe întreaga vacanță de vară, prin întâlniri cu elevi care se află în tabere organizate pe raza județului nostru.

Te-ar putea interesa si

SE CAUTĂ: Economist junior / senior pentru un depozit din Şomcuta Mare

Vasile Dale

Gabriel Zetea (PSD): ”Hai să repornim România!”

Vasile Dale

Un bărbat reţinut şi altul arestat preventiv fiind bănuiţi de comiterea unei tâlhării

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult