BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un pompier din Borșa ar fi fost ”incendiat” accidental de un coleg la un grătar în sediul unității! Angajatul ISU a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare

”Fă ce spune popa, nu ce face popa”! este un proverb românesc care îl putem adapta fără nicio problemă pentru a descrie incidentul grav care s-ar fi petrecut în incinta subnității de pompieri din orașul maramureșean Borșa. Așadar, dragi cititori ”faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!!!”. Dar să revenim.

Conform informațiilor noastre în weekend în sediul subunității de pompieri din Borșa a fost liniște. Liniște deplină penru că nu au fost intervenții care să solicite prezenta pompierilor militari. Cei care au fost de serviciu s-ar fi pus să își pregăteasca masa – un gratar făcut în curtea unității. Zis și făcut.

Cum s-ar fi gândit pompierii să aprindă mai repede focul? Cu benzină sau diluant. Greșit! Nu faceți așa ceva niciodată! De aceea am și adaptat proverbul de mai sus: faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!

”Ghiță i-o dat foc la Dumitru în secția de pompieri” – aceste cuvinte au fost zilele acestea pe buzele borșenelor. Ce s-a întâmplat de fapt. Se pare că unul dintre pompieri ar fi încercat să aprindă focul mai repede cu combustibil inflamabil lichid. S-ar fi produs o flamă puternică și un alt pompier a suferit arsuri de gradul 1 și 2. Acesta a fost preluat de echipajul SMRUD și a fost transportat spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde este și în prezent internat.

Incidentul ne-a fost confirmat de către ISU Maramureș, precizându-se faptul că în aceste momente o comisie de anchetă este la subunitatea din Borșa pentru a efectua o anchetă. Aceasta urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat, cine este vinovat și ce măsuri se vor dispune.

Vom reveni și cu alte informații

Sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Hotel Mara, transformat în centru de carantinare (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO: O șoferiță începătoare și-a făcut praf mașina în Ciocotiș

Vasile Dale

”FOCOASĂ” RĂU: O femeie de 21 ani din Ilba şi-a bătut bărbatul. A cerut poliţiei ordin de protectie

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.