BREAKING NEWSEveniment

BAIA MARE: Un bărbat din Satulung beat criță circula pe contrasens prin Baia Mare. Poliția Locală l-a blocat până la sosirea echipajului Poliției Rutiere

Ieri, la ora 11.49, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost condus pe contrasens pe strada 1 Mai din municipiu, iar conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

          La scurt timp, o patrulă din cadrul Poliției Locale Baia Mare, a fost oprită de către apelant care le-a indicat autoturismul, aceştia s-au deplasat în zonă, au identificat autoturismul în cauză și au solicitat prezența unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică.

          Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 52 de ani din Satulung. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Concursul: „Fii primar pentru o zi”. Să facem din Boiu Mare – o comună înfloritoare! – la final

Vasile Dale

EXCLUSIV PENTRU ȘMECHERI: REVOLTĂTOR – ”Dumnezeul Maramureșului” de la DSP Maramureș nu a băgat în carantină pasagerii unui zbor de Glasgow!!!

Vasile Dale

EXCLUSIV: Scandal la Granitta Cafe din Baia Mare. Un bărbat şi-a plesnit iubita – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.