BREAKING NEWSTara Lapusului

SUCIU DE SUS: Bărbat din Cupșeni, beat la volan, a fugit de echipajul poliției, fiind prins pe stradă laterală

Ieri, 04.08, la ora 18.40, în timp ce efectuau serviciul de patrulare și supravegherea traficului rutier pe D.J. 171, polițiștii au observat un autoturism, care se deplasa dinspre Suciu de Sus înspre Suciu de Jos, iar la observarea autospecialei de poliție a mărit brusc viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, fiind folosite semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, autoturismul continuându-și deplasarea pe o distanță de aproximativ 300 de metri, virând brusc la dreapta pe o stradă laterală, după care s-a oprit.

La volan a fost identificat un bărbat de 56 de ani din Cupșeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: DUBLĂ TRAGEDIE – A decedat și cel de-al doilea muncitor electrocutat la Cătălina

Vasile Dale

FOTO: O maşină s-a izbit de o conductă de gaz la Tăuţii Măgherăuş, un alt autoturism a luat foc la Tulghieş

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Un biciclist a fost accidentat mortal pe DN19, la Remeți

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.