BREAKING NEWSImportantRecomandate

BAIA MARE, ORAȘUL NIMĂNUI: ”Siguranța copiilor sau a bețivilor e egală cu zero în fața hârțogăriilor și hârjonelilor politice. Răspuns 0, soluționare 0”

Un cititor al site-ului nostru ne-a transmis faptul că pentru o problemă semnalată de el atât pe adresa de email a Primăriei Baia Mare, cât și printr-o postare a unui consilier local în cadrul CL Baia Mare, a avut răspuns zero, soluționare zero!!!

”Problema semnalată de consilierul Gavra a fost semnalată de mine atât Primăriei Baia Mare, cât și consilierului Gavra. Avea termen de soluționare 20 iulie 2022. Soluționare 0, răspuns 0. Astăzi am aflat de la unul dintre consilierii locali că oricum nu se va face nimic de această problemă. Că trebuie rectificare bugetară, că trebuie proiect etc. Pentru o mizerie de balustradă de 15 metri!!! Siguranța copiilor noștri dar și siguranța bețivilor este egală cu zero în fața hârțogăriilor și a hârjonelilor politice. Zici că acolo în Primăria și Consiliul Local Baia Mare sunt Biden față în față cu Putin” a scris cititorul care ne-a și transmis adresa trimisă către Primăria Baia Mare.

Ce a scris consilierul Gavra în 3 august (așadar la 2 săptămâni după ce problema ar fi trebuit soluționată)

Siguranța cetățenilor este obligația administrației locale!

În toate zonele publice din municipiul Baia Mare siguranța cetățenilor trebuie asigurată, ca obligație legală, de cei care administrează spațiul respectiv administrația publică locală. Am primit mai multe mesaje care semnalează situații de risc, una dintre ele făcând referire la zona din proximitatea Parcului ”Regina Maria”.

” Vă semnalez o situație pe care am adus-o și la cunoștința Primăriei, fără însă a se lua măsuri. Pe strada Petofi Șandor, între fosta grădină zoologică și parcarea din proximitate există o porțiune de trotuar care reprezintă un risc major pentru trecători, în special pentru copii și vârstnici. Menționez că trotuarul nu are parapet de protecție ceea ce generează riscul căderii accidentale în pârâul Valea Usturoiului, de la o înălțime de aproximativ 2 metri, cu consecințe extrem de grave. Am fost martor, recent, când niște copii care alergau către mașina parcată a părinților au fost la un pas de a cădea în pârâu, pentru simplul fapt că între trotuar și malul respectiv nu există o balustradă. Chiar trebuie să se accidenteze, sau să moară cineva, pentru a se lua măsuri?”

Am trimis de urgență o adresă către Direcția Generală de Dezvoltare Publică prin care am solicitat luarea imediată a măsurilor tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea protecției în zona menționată.

Baia Mare are o comunitate responsabilă și implicată! Baia Mare are un viitor!” a scris Gavra.

Și uite așa și consilierul și băimărenii au rămas cu adresele și sesizările trimise. În teren totul arată la fel. Și din păcate fără viitor!

Te-ar putea interesa si

SALVAMONT MARAMUREȘ REACȚIONEAZĂ: Siguranța salvatorului este prioritară!

Vasile Dale

DEFINITIV: Băimăreanul care și-a măcelărit soția cu 9 lovituri de cuțit, dar și pe amantul acesteia cu 14 lovituri de cuțit a fost condamnat pe VIAȚĂ

Redactie

FOTO: Accident pe strada Grănicerilor, provocat de şoferul unui BMW

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.