BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GEST FRUMOS: Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare a sărit în ajutorul unei șoferițe (VIDEO)

Gest frumos venit din partea unui echipaj al Poliției Locale Baia Mare care în cursul zilei de ieri a observat o șoferiță care nu știa ce să facă cu autoturismul care i s-ar fi oprit brusc într-un sens giratoriu intens circulat. Este vorba despre cel de pe bulevardul Unirii cu strada Hortensiei.

Imediat polițiștii locali au tras pe dreapta, au pornit girofarurile pentru a-i avertiza pe ceilalți participanți la trafic, și au mers să o întrebe pe femeie dacă o pot ajuta. Șoferița vizibil ”disperată” le-ar fi spus că motorul mașinii s-ar fi oprit brusc și nu știe ce să facă. Mai mult, mult ”prietenescul” stil al claxoanelor venite din partea celorlalți șoferi au făcut-o pe șoferiță să se streseze și mai mult.

Unul dintre polițiști a luat tringhiu din portbagajul autoturismului defect și l-a pus în spatele autoturismului pentru a-i avertiza pe ceilalți șoferi despre faptul că autoturismul oprit în sens are o problemă.

Până la sosirea unei platforme polițiștii au asigurat zona pentru a preîntâmpina orice eveniment rutier. Bravo lor pentru gestul făcut.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cel mai pufos cozonac tradiţional de Paște a fost premiat la Târgu Lăpuș

Redactie

INTERVENŢIE LA BORŞA / ACTUALIZARE: Bărbat decedat după ce un arbore a căzut peste el – FOTO, VIDEO

Redactie

CONTROALE ÎN BAIA MARE: Peste 50 de persoane fizice şi juridice verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.