BREAKING NEWSNational

Accident grav pe Transfăgărăşan. Când un sătmărean și un sucevean se întâlnesc în vârf de munte – 8 persoane implicate, minor rănit

Un accident grav s-a produs, astăzi, pe Transfăgărăşan, care a dus la formarea unor cozi kilometrice, după ce traficul a fost blocat.

Salvatorii ISU Sibiu au intervenit, astăzi, pentru a acorda primul ajutor pentru opt persoane implicate într-un accident pe DN 7C – Transfăgărășan.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipajul SMURD de la cota 2000 și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig, pe Transfăgărăşan.

Potrivit primelor informaţii, două maşini, una înmatriculată în Suceava şi alta în Satu Mare, au fost implicate în accident.

„Politiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs DN1, km 270, la ieșirea din localitatea Avrig. În accidentul rutier sunt implicate 2 mașini într-o coliziune față-spate, cel mai probabil pe fondul nepăstrării distanței de siguranță.

Mașinile erau conduse de doi bărbați, în vârstă de 31 și 40 de ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul bărbatului de 31 de ani rezultatul indicat de etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat

Un minor în vârstă de 11 ani a fost ușor accidentat și transportat de SAJ la Spital, conștient. Politiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier. 

Traficul rutier in zona se desfășoară îngreunat”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Unul dintre oamenii blocaţi în trafic ne-a scris un mail în care a descris situaţia de pe Transfăgărăşan.

„Este revoltător ce se întâmplă (în fiecare week-end) pe Transfăgărășan! Este, de-a dreptul, strigător la cer! În data de 6 august a.c., deplasându-mă din județul Argeș către județul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore și 47 de minute pe Transfăgărășan. Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur și simplu, voiam să mă întorc acasă. Am călătorit în 72 de țări până acum, dar așa ceva nu am văzut nicăieri!  Șirul de mașini se întindea mulți kilometri, oamenii își făceau treaba mică și mare la margine de drum, în mașini erau bebeluși, femei însărcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocați. Apoteotic! Post-apocaliptic”, ne-a scris un bărbat blocat în traficul de pe Transfăgărăşan.

Te-ar putea interesa si

LA FOC AUTOMAT – Incendiile de vegetație uscată se țin lanț în Maramureș (VIDEO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Două maşini făcute praf, după ce s-au ciocnit la Şomcuta Mare

Redactie

AMENZI / ACTUALIZARE: Două site-uri de știri online din Maramureș au fost amendate cu câte 4.500 lei fiecare de poliție

Vasile Dale

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.