BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: ULTRAJ – Polițist lovit cu bolovani pe Pirită transportat la UPU SMURD. S-au tras 2 focuri de armă. Mascații de la Poliție și Jandarmerie scotocesc zona (actualizare 2)

E alertă de gradul zero în Maramureș după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea la un scandal reclamat în această seară la 112.

Echipajul de poliție de la Poliția Municipiului Baia Mare s-a deplasat pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de rromi în zona Pirită. Odată ajunși acolo rromi și-au ”unit forțele” și au atacat pur și simplu echipajul de poliție. Au aruncat cu bolovani înspre oamenii legii. Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu bolovani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe de altă parte echipajele speciale ale mascaților din cadrul IPJ Maramureș și Jandarmeriei Maramureș au fost trimise în zonă. La fel sunt mai multe ecipaje de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.



Aceștia caută persoanele implicate deoarece toate au fugit și s-au ascuns.

Persoanele implicate vor fi cercetate pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor noastre polițistul în vârstă de 26 ani a venit la Poliția Municipiului Baia Mare în urmă cu aproximativ un an de zile prin transfer de la București. Acesta a suferit o leziune destul de gravă la nivelul capului: plagă deschisă. Medicii au cusut-o la Unitatea Primiri Urgențe. Trebuie să spunem că polițiștii au tras și două focuri de armă în plan vertical în momentul în care erau atacați cu răngi. În acel moment atacatorii au fugit pe câmpul din zona Pirită, dispărând în noapte. 3 persoane au fost duse la audieri.

ACTUALIZARE 2 – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 07 august, la ora 21.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe strada Iazului din municipiu a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș, polițiștii au observat aproximativ 15 persoane care aveau un conflict, iar la vederea forțelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au coalizat împotriva acestora și au început sa arunce cu pietre înspre forțele de ordine, moment în care, un polițist de 26 de ani a fost lovit în frunte cu o piatră.

În acest context, s-au solicitat forțe suplimentare în sprijin.

Pe parcursul intervenției, pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale, au fost trase 2 focuri de avertisment în plan vertical de către un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar la sediul Poliției Municipiului Baia Mare au fost conduse pentru cercetări trei persoane implicate în scandal.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Te-ar putea interesa si

NICIO ZI FĂRĂ INFRACŢIUNI RUTIERE: Bărbat din Valea Chioarului băut la volan, tânără din Tg. Lăpuş cu permisul suspendat

Vasile Dale

PUNCT FINAL: „CUIBUL DE VIESPI” DE LA OCOLUL SILVIC TG LAPUS – 19 PERSOANE CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI SILVICE SI ECONOMICE

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT: Bărbat de 73 de ani, bolnav, coborât de salvamontişti

Redactie

2 mesaje

Alex august 8, 2022 at 6:35 am

Aveti grija sa nu-i discriminati. lasati-va batuti mai bine.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult