ImportantMaramuresul Istoric

CARITABIL: Eveniment organizat pentru ajutorarea unei familii din Sighetu Marmației care a rămas fără casă după un incendiu

Cătălin Buie anunță organizarea în 28 august 2022 a unui eveniment caritabil pentru ajutorarea unei familii a cărei case a fost distrusă într-un incendiu.

”Avem deosebita plăcere de a anunța un nou eveniment caritabil. Orice persoană, cu sau fără autoturism, este învitată să participe! De această dată nu o sa fie doar un meet obișnuit, o să fie un meet organizat în scop caritabil.

Motivul: o familie din Sighetu Marmașiei (județul Maramureș), a avut nefericita întâmplare de a-și pierde locuința în urma unui incendiu. Prin urmare, doi părinți împreună cu șase copii, au pierdut totul. În momentul de față ei trec printr-o adevărată provocare. Împreună cu alți colegi, am zis că nu putem să rămânem indiferenți și ar fi frumos și firesc să facem o faptă bună pentru această familie greu încercată.

Vă invităm, pe cei care doriți, să contribuiți cu cât sau cu ce considerați de cuviință că vă permiteți. Orice bănuț o să le fie de ajutor mai ales că pentru copii o să înceapă școala. Pe lângă partea financiară se pot dona și alimente, haine sau rechizite pentru copilași. Precizez faptul că acești copii au vârste cuprinse între 8 și 15 ani.

Haideți să încercăm să facem ceva frumos pentru ei. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Evenimentul o să aibă loc în data de 28 august 2022, ora 14. Locația: Kaufland, in Sighetu Marmatiei. Persoană contact: telefon 0753 527.408.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Nu respingem nicio soluție care ar putea aduce beneficii populației sau economiei!”

Redactie

ACCIDENT RUTIER: Cinci victime, după ce două maşini s-au ciocnit la ieşirea din Bistra – FOTO

Redactie

EXCLUSIV FOTO – Scandal: O tânără refugiată din Ucraina susține că ar fi fost agresată sexual la mânăstirea Petrova unde era cazată (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.