BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO – RECLAMAȚIE: O exploatare a lemnului distruge pârâul Copacisa din Suciu de Sus. Vacile nu mai pot fi adăpate

Un cititor al site-ului nostru ne-a transmis imagini foto și video din zona Copacisa, din Suciu de Sus. Acolo, conform spuselor cititorului, o firmă exploatează masa lemnoasă într-un mod necorespunzător.

”Valea pârâului Copacisa este distrusă de firma care exploatează lemnul. Oamenii își adăpau vacile în pârâu, dar acum animalele nu mai pot bea apă. Este distrusă. Ei trag lemnul pe albia pârâului și l-au distrus. Cu toate că este secetă pârâul avea încă apă și localnicii duceau acolo vacile. Nu este normal ce se întâmplă. De ce distrug totul” este mesajul transmis de cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

IDEE DE AFACERE: Coşul proaspăt vine la tine acasă! Comandă cu încredere (P)

Vasile Dale

Un proiect civic pentru comunitatea băimăreană!

Vasile Dale

AVERTIZARE: Cod portocaliu de ploi şi vijelii în jumătate de ţară

Redactie

2 mesaje

Alex august 8, 2022 at 6:36 am

Silvicultura in romania. 🙂 🙂 🙂 eu ca cetatean obisnuit stiu ca e ilegal sa tragi lemne si sa bagi utilaje prin albiile apelor. Dar nah, legea e pentru prosti, nu pentru silvici. Sa iasa lemnul conteaza.

Raspunde
EXCLUSIV FOTO: Drumul dintre Dumbrava și Șatra a fost distrus de camioane de 40 tone pline cu masă lemnoasă. Deși e interzis peste 7,5 tone nimeni nu îi i-a la întrebări – Stiri din Maramures – Vasile Dale august 8, 2022 at 11:59 am

[…] VIDEO – RECLAMAȚIE: O exploatare a lemnului distruge pârâul Copacisa din Suciu de Sus. Vaci…EXCLUSIV: Scandal și proteste la OS Strâmbu Băiuț – Oamenii plătesc 10 mc lemn de foc și ar primi 10 m steri. Poliția s-a autosesizat maramureșpolitieșoseastiri baia marestiri maramurestârgu lăpușDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult