BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Doi bărbaţi din Ocna Şugatag s-au bătut cu bâtele pentru o mejdă (ACTUALIZARE)

Într-o postare apărută pe rețeaua de socializare Facebook în dimineața zilei de 7 august a.c., observăm doi bărbați care se ceartă de la un drept de proprietate (mejdă).

Unul dintre bărbați strigă la celălalt faptul că i-a încălcat dreptul de proprietate, construind / depozitând diverse materiale de construcții pe terenul acestuia.

Cearta degenerează când bărbatul care acuză, pune mâna pe un par și îl lovește în plin pe celălalt. Bărbatul care a încasat lovitura cu parul îl apucă pe atacator de haine și îl trântește la pământ.

În tot acest răstimp o doamnă ce filma, probabil că soția unuia dintre cei doi, şi strigă unuia dintre protagoniștii ce se încăierau să nu îl lovească pe celălalt că va avea probleme. După ce cei doi continuă să se îmbrâncească preț de câteva minute, finalmente se despart, parul rămânând în mâna atacatorului.

Cei doi continuă să își adreseze cuvinte injurioase, disputându-și în același timp dreptul de proprietate asupra unei bucăți de teren. Incidentul se încheie în momentul în care unul dintre cei doi se retrage declarând că merge la postul de Poliție.

Nu este clar dacă filmarea este din această dimineață, sau vizează un incident petrecut în trecut.

Avertisment: Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional

sursa video: facebook.com

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere la IPJ Maramureș cu privire la cele relatate în prezentul articol.

Actualizare – IPJ Maramureș

IPJ Maramureș, prin purtătorul de cuvânt, ne-a comunicat că incidentul descris în acest articol este din luna mai a.c. și că în cauză agresorul este cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Conform informațiilor noastre incidentul ar fi avut loc în luna mai 2022.

Sursa: Sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: COD PORTOCALIU – Râul Tisa a ieșit din matcă între Valea Vișeului și Lunca la Tisa. Zeci de gospodării sunt amenințate de furia apelor

Redactie

EXCLUSIVITATE – După întâlnirea profesională a polițiștilor de la Tg. Lăpuș, au descins procurorii DGA. Percheziții și polițiști audiați

Vasile Dale

SCANDAL LA POLIȚIA SIGHET – Adjunctul Poliției ar fi agresat fizic și verbal un ofițer superior din subordine (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult