BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: PANICĂ ÎN NĂNEȘTI – O pensiune a fost mistuită de foc, pagube uriașe. 4 ore au luptat pompierii cu flăcările

4 ore s-au luptat pompierii maramureșeni cu focul după ce o pensiune aflată în construcție a fost cuprinsă de foc în Nănești, județul Maramureș. Totul ar fi pornit de la un scurt circuit electric la o autoutilitară parcată în garajul pensiunii. De acolo flăcările au urcat la acoperișul din lemn al imobilului. 

Primii care au sărit să ajute proprietarii au fost localnicii însă aceștia abia abia s-au putut apropia din cauza flăcărilor violente. 

Pompierii militari au ajuns la fața locului cu 4 echipaje de stingere de la Detașamentul Sighetu Marmației și Bogdan Vodă și un echipaj SMURD. Totodată, un echipaj de la Serviciul de Voluntar pentru Situații de Urgență Bârsana le-a venit în ajutor. 

Flăcările au mistuit acoperișul din lemn al pensiunii în suprafață de circa 500 mp, s-a degradat podul pe o suprafață de circa 250 mp. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Cauza probabil: scurtcircuit electric la o autoutilitară. Intervenția a durat aproximativ 4 ore. Valoarea pagubelor materiale urmează să fie stabilită. Pensiunea aflată în costrucție nu era asigurată.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Cinci echipaje de pompieri – un ofițer, optsprezece subofițeri și un soldat- din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației și Gărzii Bogdan Vodă au intervenit ieri pentru lichidarea unui incendiu care a mistuit circa 500 de metri pătrați de acoperiș din lemn, o autoutilitară și aproximativ 250 de metri pătrați de tavan din lemn, în localitatea Nănești. Intervenția pentru lichidarea incendiului a durat mai bine de patru ore.

Tot ieri, pompierii băimăreni au intervenit în Baia Mare, pe strada Nicolae Bălcescu, unde în urma ploilor abundente trei garaje au fost inundate cu apă. Pentru evacuarea apei, pompierii au intervenit cu o motopompă. De asemenea, militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism. În urma incendiului au ars elementele combustibile din componența bordului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Un maramureşean a accidentat mortal un pieton, apoi s-a izbit violent de gardul unei case

Vasile Dale

Tinerii urmăriţi cu focuri de armă în Maramureş, rupţi în bătaie de un jandarm, deşi erau încătuşaţi (video)

Vasile Dale

VIŞEU DE JOS: S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan cu un permis de conducere fals

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.