BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: STRIGĂT DE DISPERARE DUPĂ FURTUNĂ – Canalizarea din Groșii Țibleșului a refulat și a trimis tot rahatul în grădina cu meri a omului

Modul în care administrația publică locală lucrează pentru cetățeni este arhicunoscut în România. Implicit și în Maramureș. Avem și un exemplu elocvent venit pe adresa noastră de la Groșii Țibleșului. Acolo, s-a realizat un sistem de canalizare. Doar că ar fi fost făcut ”pe repede înainte”. De mântuială bineînețeles.

Ploaia torențial din această după amiază a adus și primele probleme. Canalizarea a refulat iar grădina cu meri a doi localnici s-a umplut de rahatul provenit de la întreaga comună. Totul a fost distrus. Un miros insuportabil. Iar ca totul să fie ”perfect” mizeria s-a dus într-un pârâu din zonă.

”Uitați ce canalizare de rahat este la Groșii Țibleșului. Uitați grădina mea frumoasă, cum e inundată de tot rahatul din canalizare. Ne-au promis totul, dar nu au făcut nimic. Un miros, nu vreau să vă spun cum. Așa ceva nu se poate. Mai am un pic și nu mai pot cultiva nimic aici. E baltă plină cu rahat aici în grădina mea. De la gura canalizării care a refulat a venit până în grădina mea și a vecinului și merge toată în pârâul curat. E negru, e neagră mizeria asta. Mirosul insuportabil” este strigătul de disperare al unui localnic din Groșii Țibleșului.

Când grădina omului s-a umplut de mizerie aceasta a ieșit și pe șanțul betonat de pe marginea șoselei. În întreaga localitate mirosul este unul insuportabil.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INDISCPLINAŢI ÎN TRAFIC: Şapte dosare penale şi amenzi de circa 8.500 de lei în noaptea de sâmbătă spre duminică

Vasile Dale

TRAGEDIE LA ŞOMCUTA MARE: Mamă şi fiu (fost colonel la Jandarmeria Maramureş), răpuşi de coronavirus

Redactie

PRINŞI ÎN FLAGRANT: Patru tineri reţinuţi de poliţiştii din Ocna Şugatag pentru trafic de ţigări

Vasile Dale

2 mesaje

Alex august 10, 2022 at 6:49 am

Pai asa se fac lucrurile. 80% din bani merg la baietii destepti si de restul se face o treaba de mantuiala.

Raspunde
Premiu august 10, 2022 at 9:46 am

cu asa un titlu nu m-ar mira sa castigati un premiu Pulitzer . Respecte domnule reporter .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult