BREAKING NEWSImportant

IPJ Maramureș: Siguranță și în vacanță – CĂRĂRILE COPILĂRIEI

Și pentru că tot ce ne aduce bucurie dorim să dureze mai mult, Asociația Teleleu din Maramureș a organizat încă o zi de tabără cu copiii din Suciu de Sus pentru că distracția a fost maximă în prima zi de tabără, iar copiii și-au dorit să mai experimenteze trasee cu tiroliana.

Și de această dată polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Compartimentul Relații Publice, „știrista” cum a numit-o o participantă la tabără, au fost prezenți cu mesaje preventive pentru copii.

Polițiștii au povestit cu cei mici despre siguranța lor în vacanță, cu cei mai mari despre siguranța în mediul online și despre consumul de substanțe interzise.

La lecția de prevenire au participat și părinții copiilor care au manifestat interes față de temele discutate și au solicitat întâlniri cu polițiștii de prevenire și la ședințele cu părinții, după începerea anului școlar.

Și pentru că e vacanță și jocul trebuie să fie la rang de cinste, după lecția de prevenire copiii s-au mai bucurat câteva ceasuri de tiroliană, cu sprijinul salvamontiștilor care, cu răbdare și drag față de copii, i-au ajutat să se bucure de aceasta în maximă siguranță.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Prăpăd la Moisei – Un șofer a distrus un gard și s-a dat peste cap cu mașina oprindu-se pe plafon

Vasile Dale

Întâlniri bilaterale între Executivul Consiliului Județean Maramureș și președinți de consilii rationale din Republica Moldova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.