BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Un bărbat de 77 de ani din Vişeu de Sus şi-a agresat soţia. Agresiune şi la Dragomireşti

Aseară, 08 august, la ora 20.50, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat este violent.
   Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 77 de ani din oraș, a devenit agresiv fizic și verbal, agresându-și fizic soția, o femeie de 72 de ani.
   Din cauza comportamentului agresiv, bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Sighetu Marmației - secția Psihiatrie, în vederea internării.
   În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie.

*****

   Azi-noapte, la ora 02.45, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către soț.
   Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 22 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 29 de ani.
   În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie.
   În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie.

Te-ar putea interesa si

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Vasile Dale

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: Întâlnire cu liberali maramureșeni în Țara Chioarului

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident la Şurdeşti, o victimă încarcerată (GALERIE FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult