BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IARĂŞI FĂRĂ PRIORITATE ÎN TRAFIC: Salvamontiştii, solicitaţi pe Dealul Florilor la o persoană înţepată de albină – ACTUALIZARE

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș au fost solicitaţi în zona Dealul Florilor la o persoană aflată într-o zona cu acces dificil a fost înțepată de o albină, zona intepaturii inflamandu-se iar persoană înțepată prezentând o stare generală precară.
Salvatorii montani se deplasează de urgență la caz , fără a avea însă prioritate în trafic…ceea ce de altfel nu mai reprezintă o noutate…din păcate, spun reprezentanţii Salvamont.

ACTUALIZARE

Salvatoriii montani împreună cu un asistent medical de la Ambulanță Maramureș au ajuns la persoana înțepată de viespi acordându-i primul ajutor în astfel de cazuri.

Persoana, un bărbat în vârstă de 82 ani a fost înțepată în ceafă, gură și membrul superior drept. Acestuia i s-a acordat primul ajutor, fiind stabilizat rapid în urma injectiei administrate, ulterior nemaifiind cazul transportului la UPU, bărbatul revenindu-și complet.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE RUTIERE ÎN BAIA MARE: Un șofer a rupt cu mașina țeava de gaz de pe str. Gh. Marinescu, impact pe Luminişului (FOTO)

Vasile Dale

Bunica la Bacalaureat. S-a prezentat la „examenul maturităţii” după 24 de ani petrecuţi în străinătate

Vasile Dale

Serviciul Public Salvamont Maramureș, decorat cu”Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.